Lonen

Hoeveel verdienen anderen?

Kijk wat iedereen om u heen verdient
Wat verdient de minister-president? En wat is het salaris van een leraar? Kijk naar een overzicht van alle salarissen. Het is verbazingwekkend hoeveel loon sommige beroepen krijgen. En hoeveel zou u kunnen verdienen? Wat is een gebruikelijk salaris voor uw functie? Krijg meer inzicht in de lonen die werkgevers betalen, en probeer zo een goede onderhandelingspositie op te bouwen bij uw gesprek over uw loon.

Overzicht lonen en salarissen

Wilt u een overzicht salarissen zien van de beroepsgroep of branche waarin u werkt? Hieronder geven wij u een actueel overzicht van websites die salarissen vergelijken. Onze top 4 bestaat uit de volgende salarisvergelijkers;

Loon 2023

De lonen in 2023 stijgen met zo’n 10 procent, maar de inflatie is zo’n 14 procent. Het is de vraag of je er dit jaar op vooruit gaat. Bekijk wat de loon verwachting voor 2023 is.

Hoeveel loon kan ik verdienen?

Vraag jij je af of je wel genoeg verdient? Loonwijzer belooft dat je in 3 stappen je salaris kan vergelijken met dat van je beroepsgenoten. Ook het aloude Intermediair heeft nog steeds een prima tool, in samenwerking met Nyenrode, dus dan zou het toch goed moeten zijn, waarin je kan bekijken of jouw salaris marktconform is. Zij zeggen toe dat je zelfs inzicht krijgt in de secundaire arbeidsvoorwaarden.
Verder is Monsterboard nog steeds prima, en ook de Nationaleberoepengids.nl kan je wat meer beeld geven van diverse beroepen en de salarisschaal per beroep.

medewerkers

Salaris overzicht

Van TV-sterren tot schoonmakers, kijk wat zij elke maand als loon op hun rekening gestort krijgen. Kijk wat mensen om u heen verdienen aan loon en andere inkomsten.

Gezocht op: